fredag 12 januari 2018

V.2

Hej allihopa!

I tisdags hälsade vi elever välkomna för en ny termin här på Qben. Efter ett mycket bra lov har vi, efter elevernas önskemål, gjort lite ändringar hos oss.

Vi har gjort ändringar i mellis schemat så att det nu är mer varierat. Vi kommer bland annat baka mer bröd till mellis.

Vi kommer att lägga upp information för vad som händer den kommande veckan på onsdagar så att alla elever och vårdnadshavare vet i förväg vad vi gör här på Qben. Vissa saker på schemat kommer dock att vara återkommande. Vi kommer den här terminen att fortsätta med keramik på måndagar. Leena är också tillbaka med yoga på onsdagar, här kommer eleverna som deltar bjudas på chaite och digestive kex efter yogan. Vi har också uppdaterat hur ofta vi är i gympasalen. Vi kommer den här terminen kunna vara där både tisdagar och torsdagar.

Då vi upptäckt att många elever inte kommer ner till oss efter skolan för att istället sitta i korridoren och spela på telefonerna har vi nu också infört en mobilanvändnings halvtimme. Det innebär att eleverna får sitta med sina mobiler i en halvtimme efter mellis. Detta för att vi ser en fördel i att eleverna spelar i vuxet sällskap för att fortfarande kunna förebygga nätmobbning.

Schemat för nästa vecka ser ut som följande:

Kramvecka v.3
Mån
Tis
ons
tors
fre
lör
Fritidshem
Tulpanverkstad (Annica)
Keramik-
grottan
Gympasal
(Shumal)
Kahoot
Nalle Puh Ritning
nalle puhs film 16:00
Gympasal
Popcorn
&
film
STÄNGT
Fritidsgård
Karaoke
Quiz
grill
FIFA-
turnering
STÄNGT
Popcorn Film


Med det sagt går vi strax på helg. Tack för ett bra lov, en bra terminsstart och vi ser framemot den kommande terminen med er alla. Trevlig helg!